OM OSS

Vi som hjälper er under hela processen är två inredare och homestylister, men också syskon som älskar att jobba tillsammans med inredning och miljöer. Vi utgår från Neurodesign – inredning & styling grundat på forskning och känsla! 

interior designer // owner

Albert Haziraj

”I samband med neurodesign älskar jag att skapa underbara miljöer som anpassas utifrån individ och syfte. Jag har ett stort intresse för hur energier påverkar hemmet, och hur dessa får ett flöde för att skapa en vilsam och behaglig atmosfär.”

Albert är en entreprenör med 22 års erfarenhet av skönhetsbranschen, retail och inredning av butiker. Han har gedigen kunskap inom service-mindset och har startat upp många butiker och företag för tidigare arbetsgivare, samt utbildat säljare och butikschefer i kundmötet för att ge den bästa köpupplevelsen.

Som utbildad frisör och makeupartist med den största glädjen i att stärka kunders självkänsla, finns en stark förkärlek för inredning som främjar hälsan.Albert utbildades tidigt till doftspecialist, vilket innebär den påverkan dofter har på människor och hur dofter kan användas i inredning för olika ändamål. 

interior designer // owner

Anisa Haziraj

”Jag älskar att inreda utifrån hur färger, former och material uppfattas av våra sinnen och hur det främjar välmående i hemmet. Min ambition är att få fler att se vikten av att lägga tid på sina hem för ett bättre mående, som man idag gör med träning, kost, yoga och meditation.”

Anisa Haziraj, har en lärarutbildning i grunden och har hjälpt många barn utvecklas med fokus på mångfald, jämställdhet och självkänsla. Idag är hon en av grundarna till Neurointerior och tycker att det i sitt yrke som inredare är viktigt att tillföra något mer än de yttre aspekterna.

Förutom det stora intresset för inredning så har hon även ett stort intresse för forskning och studier som visar hur vår hjärna tolkar och påverkas av sin omgivning. Precis som andra livsval vi gör, påverkar vår hemmiljö livet i alla aspekter och hon vill med rätt inredning främja välmående i hemmet.