PORTFOLIO

Den röda tråden i våra projekt är att vi utgår från neurodesign – inredning och styling som är grundat på forskning. Låt dig inspireras av några av våra tidigare projekt i vår portfolio.

HOMESTYLING

Homestyling innebär styling inför försäljning. Vi anpassar stilen utifrån din bostads charm och utifrån befintligt möblemang. Vi utgår från olika inredningsprinciper och Neurodesign för att skapa en så härlig och inbjudande känsla som möjligt.

Det är inte vår personliga stil och smak som styr eller avgör, utan det som drar till sig flest spekulanter till just din bostad, genom noga planering av färger, former och placering av möbler, växter och decor.

De inredningsstilar som vi använder är en kombination av skandinavisk, elegance, modern art deco, modern classics, och i en del fall retro eller lantlig vintage. Vi anpassar val av stil beroende på lägenhetens utseende och läge, samt målgrupp.

Varför ska vi välja homestyling?

Homestyling gör skillnad, det generar fler spekulanter och ett högre slutpris. Det handlar inte bara om att inreda, utan om att skapa en känsla. Hur stor skillnad det blir på slutpriset beror på bostaden och område, men i slutändan handlar det om att maximera värdet på bostaden. 

Vi fokuserar på att presentera bostaden från sina bästa sidor. Vi vill att det ska kännas inbjudande, luftigt och rymligt där vi vill inspirera spekulanterna och få dem att föreställa sig själva att leva och bo i bostaden.

Neurodesign ger oss möjlighet att grunda vårt arbete på forskning som faktist gör skillnad. Spekulanterna utgår oftast från känslan av bostaden när de väljer att lägga ett bud, och den känslan skapas inom några sekunder. Utifrån Neurodesign kan vi framställa bostaden på bästa möjliga sätt som påverkar våra innersta biologiska känslor. 

HOMESTYLING

VÅRA PAKET

Vi har olika paket beroende på vad du som kund behöver. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt kundbesök, och för att få hjälp med vilket paket som passar dig bäst. Vi skräddarsyr gärna paket efter behov. Oavsett behöver du inte tänka på något förutom det som tas bort inför fotografering och visning. Vi löser allt annat!

Kompletterande styling
En tydlig vägledning med förberedelser inför fotografering och visning. Vi nyttjar ytorna med befintlig inredning och möblemang för maximalt resultat, samt kompletterar med inredning (full bäddning, plädar, kuddar, växter, ljus, tavlor, gardiner och övrig interiör).

Stor kompletterande styling 
Är som en kompletterande styling men där vi dessutom lägger till ett antal möbler och mattor.

Helstyling 
En full möblering av bostaden där varje rum inreds inbjudande för att kunna presenteras på bästa sätt. Rekommenderas till tomma bostäder, eller bostäder med enstaka möbler.

Kostnaden är 100% avdragsgill
(räknas bort från er försäljningsvinst)