OFFENTLIGA MILJÖER

Neurodesign visar att vår omgivning har en enorm påverkan på hur vi mår och presterar. Utöver hemmet är arbetet eller skolan de platser vi mest spenderar vår tid på. För att öka möjligheterna till välbefinnande är det därför viktigt att även lägga tid på de miljöer som vi vistas i utanför hemmet. 

Kontor

Som chef vill du förmodligen göra allt för att dina anställda ska ha det bra, och för att bolagets intäkter ska bli så höga som möjligt. Samtal, uppföljning, planering och en tydlig struktur är otroligt viktiga delar, men om du även fokuserar på den fysiska arbetsplatsen så har du verkligen gjort allt du kan.

Du ökar förutsättningarna för att dina anställda ska leverera så mycket som möjligt och höjer deras chanser till ett bättre välmående, med mindre sjukskrivningar. Att lägga en kostnad för att få hjälp med inredningen ökar i slutändan dina omkostnader. Vi hjälper till att inreda allt från ett rum till kontorslandskap och byggnader!

Förskolor

Om det är några samhället ska främja välmående hos så är det våra yngsta medborgare. Den fysiska miljön ska bjuda in barnen till att utforska sin närmiljö, och möjliggöra för lek och lärande. Miljön ska vara inspirerande men också ge utrymme för vila och nedvarvning. 

Precis som vi vuxna påverkas barnens hälsa och kreativitet av färger, former, material och växter i deras omgivning. Förskolan har redan en tradition av att utforma avdelningarna för att främja utveckling, men dessa skiljer sig utifrån kompetens och möjlighet. Vi har utbildad förskollärare som har jobbat inom yrket i 10 år. Med hjälp av våra pedagogiska kunskaper och erfarenheter av att arbeta i barngrupp samt våra kunskaper inom inredning och Neurodesign kan vi hjälpa till att göra barns utveckling lättare och mer hälsofrämjande.  

Vi hjälper gärna till att planera för nya förskolelokaler och inreda befintliga. Vi inreder allt från avdelningar och personalrum, då vi vet hur viktigt det är för pedagoger att få möjlighet att vila och samla sina krafter. 

Butiker

Vi har 22 års erfarenhet av retail med spetskompetens inom skönhet. Vi hjälper dig med allt från planering, ritning, bygg, el till bra nätverk för att lyckas så bra som möjligt med din butik. Vi hjälper till att bygga lager och inreda butiken för att få den så lockande och inbjudande som möjligt, samt inreda visningsskyltar för att fånga uppmärksamhet.

Vi har även många tips och råd för att underlätta för personalen i deras dagliga arbete. Vi hjälper gärna till att inreda personalrum för att ge personalen möjlighet till bättre vila och rekreation, vilket gynnar både dem och butikens möjligheter.