HOMESTYLING

Homestyling är konsten att styla inför försäljning. Vi skräddarsyr stilen för att komplettera din bostads unika charm och det befintliga möblemangets karaktär. Genom att integrera olika inredningsprinciper och dra nytta av Neurodesign strävar vi efter att skapa en förtrollande och lockande atmosfär som ger bästa möjliga intryck.

Det är inte vår personliga stil och smak som styr eller avgör, utan det som attraherar flest potentiella köpare till just din bostad. Detta uppnås genom noggrann planering av färger, former samt smart placering av möbler, växter och dekorationer.

Våra inredningsstilar kombinerar skandinavisk enkelhet, elegance, modern art deco, modern classics och ibland retro eller lantlig vintage. Vi anpassar stilvalet efter lägenhetens utseende, plats och målgrupp för att maximera attraktionskraften.

VARFÖR VÄLJA HOMESTYLING?

Homestyling utgör en betydande skillnad genom att locka fler spekulanter och öka det slutliga försäljningspriset. Det handlar inte bara om inredning; det handlar om att väcka en känsla. Slutprisets variation beror på bostadens unika egenskaper och området den befinner sig i, men i grund och botten handlar det om att maximera bostadens värde.

Vårt fokus ligger på att presentera bostaden från dess mest fördelaktiga sidor. Vi strävar efter en inbjudande, luftig och rymlig atmosfär för att inspirera spekulanter och väcka tankar om att leva och bo i bostaden.

Neurodesign möjliggör en forskningsbaserad grund för vårt arbete, vilket faktiskt gör skillnad. Spekulanter tenderar att basera sina beslut på känslan av bostaden när de lägger bud, och den känslan skapas på bara några sekunder. Med Neurodesign kan vi presentera bostaden på det mest tilltalande sättet, vilket påverkar våra innersta biologiska känslor.

HOMESTYLING

Våra paket

Vi erbjuder olika paket som anpassas efter dina specifika behov. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan hjälpa dig att välja det perfekta paketet för dig. Vi är flexibla och skräddarsyr gärna våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilket paket du väljer, behöver du inte tänka på någonting förutom det som behöver tas bort inför fotografering och visning. Vi tar hand om allt annat!

KOMPLETTERANDE STYLING

En klar och detaljerad vägledning inför fotografering och visning. Vi optimerar användningen av befintliga ytor och möbler för att uppnå maximalt resultat. Dessutom kompletterar vi med noga utvald inredning, inklusive full bäddning, plädar, kuddar, växter, ljus, tavlor, gardiner och övrig interiör.

STOR KOMPLETTERANDE STYLING
Är som en kompletterande styling där vi dessutom lägger till ett antal möbler och mattor.

HELSTYLING
En full möblering av bostaden där varje rum inreds inbjudande för att kunna presenteras på bästa sätt. Rekommenderas till tomma bostäder, eller bostäder med enstaka möbler.

KOSTNADEN ÄR 100% AVDRAGSGILL
(Räknas bort från er försäljningsvinst.)